accessibility

Interjú Pap István MLOSZ elnökkel

Interjú Pap István MLOSZ elnökkel
Az Agroinform.hu interjút készített Pap István Tiborral, az MLOSZ áprilisban megválasztott elnökével a szövetséget érintő terveiről.

Az MLOSZ elnöke kiemelte, hogy "azon kívül, hogy a szövetség szakmai érdekképviseleti funkciót lát el, nagyon fontos hatósági szolgáltató tevékenységet is végez. A szövetségben utóbbi vonatkozásban rend van, jól és precízen teszi a dolgát, emellett működése átlátható, gazdálkodása pedig stabil. [...] Ezt a nagyon fontos munkát "elrejtették", nem nagyon kap nyilvánosságot. [...] Amin mindenképpen szeretnék változtatni, szeretném megmutatni a szélesebb közönségnek, közösségnek is azt a fontos munkát, amit a Magyar Lótenyésztők Országos Szövetsége végez. Hiszen van mire büszkének lennünk, az előző vezetés kiváló szakmai munkát végzett, de a kommunikáción javítanunk kell."

Pap István hozzátette, hogy "történt egy webfejlesztés [...] az mlosz.hu-n keresztül bárki számára elérhető egy alkalmazás, mely révén kereshetővé és szabadon hozzáférhetővé váltak akár egy adott ló adatai is. Ez nagyon fontos dolog, és szerintem egyedülálló Európában, mert hiteles adatokat tartalmaz".

Az interjút teljes terjedelmében itt olvashatják. Címlapfotó: Agroinform

Szerző: MLOSZ
Megjelenési dátum: 2023-05-30